16/3/07

Objectiu i Audiència de la Narrativa


L'OBJECTIU d'aquesta narrativa és la de crear una aventura a través de la Facultat de ciències de la comunicació Blanquerna. Amb això pretenem aconseguir que la gent coneixi els diferents espais de la universitat i què hi podem trobar en aquests. L'objectiu encarregat per la propia facultat serà purament divulgatiu i de reclam per a nous alumnes.
Serà una presentació de l'esapi, però també la superació de determinades proves seran el que donarà una visió immersiva a la narrativa per anar conseguint l'accés als diferents espais de la universitat.
L'objectiu final de l'usuari serà el d'aconseguir el títol universitari fent feines relacionades amb les tres especialitats.

L'AUDIÈNCIA a qui anirà dirigida serien les persones, tant homes com dones, amb edats compreses entre 18 i 40 anys amb un poder executiu mig, mig-alt ja que això fa més atractiu el producte a possibles anunciants.
Tot i saber que hi ha professors amb una edat superior a la marcada hem acotat d'aquesta manera l'edat ja que són les edats que més utilitzen els nous mitjans de comunicació i internet segons estudis sociològics realitzats.

Grup: Gerard i Jose

2 comentaris:

Eva Dominguez ha dit...

Si l'objectiu és "purament divulgatiu i de reclam per a nous alumnes", com és que us dirigiu a persones amb "edats compreses entre 18 i 40 anys amb un poder executiu mig, mig-alt"?
No trobeu que hi ha incohèrencia entre l'objectiu i l'audiència definida?

Ciudadano Kane ha dit...

Si que és veritat que podríem acotar la franja d’edat. Per exemple reduir dels 18 als 17 anys, que és l’edat on els futurs estudiants de la universitat estant cursant batxillerat. O també rebaixar dels 40 als 30 anys, però no considero que sigui una franja “determinant”. Finalment aclarir que el fet de que sigui una universitat privada, on la quota per curs és bastant elevada, fa que el poder adquisitiu del nostre target sigui mig, mig-alt.